Individueel traject Eigen Kracht

Plaats en tijd                                                                                                                                                                                            De Eigen Kracht wandelingen zullen in de omgeving van Barendrecht en Rotterdam  plaatsvinden. Heb je zelf een plek waar je graag wilt wandelen, dan kan dat in goed overleg natuurlijk ook. Bij een reisafstand van meer dan 15 kilometer worden er reiskosten in rekening gebracht . 

Tarief                                                                                                                                                                                                           Voor een individueel Eigen Kracht traject kost een kennismakingsgesprek  van een uur 45 euro. Als we tot een traject besluiten wordt dit bedrag verrekend in een traject van minimaal vijf wandelingen van 1.5 uur.  

Het individuele Eigen Kracht  wandelcoachtraject van intake en vijf gesprekken kost  dan 485 euro in totaal.

Vind je anderhalf uur te lang dan kun je ook kiezen voor een coachtraject van een uur. Kennismaking kost  45 euro.  Als we tot een traject besluiten wordt dit bedrag verrekend in een traject van minimaal vijf wandelingen van 1 uur. Een traject van intake en 5 wandelingen kost dan 325 euro.

Eenmalig sparren kan ook en dan kun je kiezen voor een uur ( 65 euro) of anderhalf uur (97,50 euro).

Alle bedragen zijn inclusief BTW  

Stilte en/of thema wandeling  Kracht van de Natuur

Na telefonisch overleg volgt er een voorstel voor kosten, tijd, duur en plaats.

Voor bedrijven wordt een apart tarief gehandhaafd, vraag naar mogelijkheden en voorwaarden.