KRACHT VAN DE NATUUR – coachtraject voor meerdere personen of teams

Het coachtraject Kracht van de Natuur ga je aan met elkaar. Dit kan je partner zijn, je collega(‘s) of een vriend(in). Vragen waar deelnemers tijdens deze coaching sessies een antwoord of nieuw inzicht op vinden, variëren van ‘hoe worden we een goed team met elkaar’, ‘hoe ga ik om met die ruzie met mijn vriend(-in)’ tot ‘hoe kan ik meer rust creëren in mijn hoofd?’ Een stiltewandeling kan dan, bijvoorbeeld, een goed middel zijn om meer rust en bewustzijn te krijgen.

Teambuilding

Wanneer de coaching is gericht op teambuilding, kan een themawandeling ‘talenten’ uitkomst bieden. Deze vorm van coaching geeft inzicht in de krachten van een team. De ervaring leert dat soms niet alle vragen worden beantwoord, maar het is een eerste stap om te werken naar de doelstelling. Verbinding krijgen met elkaar is niet zelden één van de behaalde resultaten.

Voor het traject Kracht van de Natuur wordt de hoeveelheid sessies ingepland aan de hand van de vraag. In telefonisch overleg met elkaar gaan we kijken wat de hulpvraag is en welke variant van wandelcoaching daarbij het beste past. Jij bepaald zelf hoeveel tijd je eraan wilt besteden. Na het telefoongesprek ontvang je een voorstel.

 

Wil je meer informatie over dit traject of wil je jezelf aanmelden, vul dan het contactformulier in. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.