EIGEN KRACHT – Individueel coachtraject

Als mantelzorger ben je er niet alleen voor de je naaste, maar heb je ook te maken met andere mensen in je omgeving. Dit kan je partner zijn, een vriend(-in) of je directe collega’s. In tijden wanneer er veel van je wordt gevraagd, is het niet vreemd dat je zelf ook met bepaalde vraagstukken worstelt.

Tijdens een serie van vijf wandelingen in de natuur krijg je aan de hand van oefeningen en het uitvoeren van wandelopdrachten inzicht in je hulpvraag. Voorafgaand aan deze vijf gesprekken vindt er eerst, eveneens wandelend, een intakegesprek plaats. Hierdoor ervaar je meteen of wandelcoaching iets is voor jou. Als jij je kunt vinden in de visie van Wandelcoaching ViaLia gaan we een planning maken voor het vervolg.

Eigen Kracht is in basis een traject voor jou alleen en geeft je de rust om met meer energie aan jezelf en jouw doelen te werken. De ervaring leert dat wandelen in de natuur met een ervaren coach, ruimte geeft in je hoofd, grip op jezelf en je gedachten. De coachgesprekken kunnen voor jou zijn of juist met iemand erbij die van belang is in jouw coachvraag.

Eenmalig wandelen

Ook voor een specifieke vraag of thema waarvoor niet een heel coachtraject nodig is maar waarover je wel eenmalig wilt sparren, kun je terecht bij Wandelcoach ViaLia.

 

Wil je meer informatie over dit traject of wil je jezelf aanmelden, vul dan het contactformulier in. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.